Початок вирощування цукрового буряку в Україні припадає на 1820-і pp.; у 1840-их pp. Україна стала основним районом виробництва цукру, завдяки сприятливим ґрунтовим умовам, а також наявності поміщицьких маєтків і робочої сили.
вільні амінокислоти, бетаїн, нітрати та нітрити у процесі виробництва високоякісного цукру
система смарт - моніторингу – економія на ремонтах і аварійних зупинках
біопаливо – майбутнє цукрової галузі України
Знижене мито на імпорт цукру в Молдову більше не є державною допомогою16.10.2018 |
Рада з конкуренції прийняла рішення про те, що Міністерство фінансів і Митна служба виключать заходи підтримки для застосування знижок на імпорт цукру |
Єврокомісія відхилила італійський план підтримки виробників цукру15.10.2018 |
Італійська влада запропонувала змінити нормативи зберігання продукту, дозволивши приватне зберігання |
Виробництво цукру в ЄС в сезоні 2018/2019 років очікується на рівні 1,9 млн. тонн12.10.2018 |
Цукрові витяги з осінньої доповіді Єврокомісії "Короткострокові перспективи сільськогосподарських ринків ЄС у 2018 і 2019 роках" |
![]() ![]() |