• Головна
  • Про журнал
  • Архів
  • Підписка
  • Контакти
Про рослину


Свіжий номер

Цуровий Буряк

В цьому номері

вільні амінокислоти, бетаїн, нітрати та нітрити у процесі виробництва високоякісного цукру

система смарт - моніторингу – економія на ремонтах і аварійних зупинках

біопаливо – майбутнє цукрової галузі України

Зміст повністю

Номери за 2016 рік

Журнал "Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь" №01

Журнал "Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь" №02

Журнал "Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь" №03

Журнал "Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь" №04

Журнал "Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь" №05

Журнал "Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь" №06

Журнал "Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь" №07

Журнал "Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь" №08

Адреса: м. Київ, вул. Йорданська 17А
      кв. 7
E-mail: e-mail
Телефон: (063) 290-14-22
footer logo
технічна та інформаційна
підтримка
© 2006-2017 Pедакція науково-інформаційного вісника "Цукрова галузь" (видавник журналу "Науково-практичний центр цукробурякового виробництва"). При передруковці матеріалів посилання на джерело обовязкове!